Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 30 Nerden : Antalya İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : Fatalrhymer Gerçek İsim : Fazıl Deniz Takım : Fenerbahçe Kayıt tarihi : 14/12/08
Pırıltılardan toplanacağı gibi İnci yazan bölümden parayla da alınabilir.
2. Acemi Koruması Nedir? Nasıl Kazanılır?
Geminiz battıktan sonra 1 saat süreli olarak koruma altındadır. Buna acemi koruması denir. Siz bu 1 saat içinde kimseye saldırmazsanız kimse size saldıramaz. Bu 6 levele kadar her batan kişiye verilir.
Oyunumuz sizlere 15 günlük VİP hakkı vermiştir. Bu hakkı kullanarak hemen tamir oluyordunuz. VİP süreniz dolduğu için artık inciyle tamir oluyorsunuz. İsterseniz batık şekilde oyuna giriniz ve pırıltılardan darbe puanı bulmaya çalışınız ve bulunca da tamire basınız.
5. Ben Tamir Olamıyorum. Neden?
Marangoz Almalısınız. Ve Vipliğiniz bitmiş ise yukarıda dediklerimi yapınız.
6. Altınlar İnciye Çevrilir mi?
Hayır çevrilmez.
7. Bu Eurolar Ne İşe Yarar?
Turnuvada kullanırsınız. Geniş bilgi için genel sorulardaki sabit konu olarak duran 10000 Euro başlıklı konuya bakınız.
8. Level 3 üm 1. haritaya inemiyorum. Neden?
Level 3 ve üstü 1.haritaya inemezler.
9. Nasıl Saldıracağım? Ben saldıramıyorum..
1.haritada sadece sistem gemilerine ve canavarlara saldırabilirsiniz. 1.haritada savaş olmadığından kimseye saldıramazsınız.
10. PvE ve PvP ne demektir?
PvE savaş alanı olmadığını, PvP de savaş alanında olduğunuzu gösterir.
11. Elit Gemi Nedir? Nasıl Alınır?
Elit Gemi Oyundaki En iyi gemidir. Bunu 69000 inci karşılığında Alabileceğiniz gibi, pazara girerek geminin yanındaki kutucuğa rakamla altın teklifinizi yazabilir ve en yüksek teklifi verirseniz siz sahip olabilirsiniz. Ama sizden daha çok veren birisi çıkarsa gemiyi o alır ve sizin altınlarda boşa gider ve geri dönmez. O yüzden yüksek bir altın teklifinde bulununuz.
12. Pazara nasıl teklifte bulunurum?
İstediğiniz ürünün yanındaki kutucuğa rakamla vereceğiniz altın miktarını yazınız. Mesela 10 milyon altın vereceksiniz. 10000000 yazmalısınız. En yüksek teklif verenin ismi ürünün yanında çıkmaktadır.
13. Filo Nedir? Nasıl Kurulur? Veya Nasıl Filoya Girilir?
Filo korsanlar birliğidir. Filo yazan yerden 350000 altın karşılığında kendi filonuzu kurup arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Veya Filo yazan yeri tıklayıp ordaki filolardan seçerek birine başvurabilirsiniz. Filoya alınmanız dahilinde 50 bin altınınızı sistem almaktadır. 50 bin altınınız yoksa başvuramazsınız.
Gemi batmaya yakın şekilde yelkenleri kırılır. O anda ele geçir tuşunuz aktif hale gelir. Eğer sizin korsanlarınız onunkinden çok ve kaliteliyse, altınının %10 unu ele geçirirsiniz.
15. Zıpkın nerden alınıyor? Gülle nereden alınıyor?
Zıpkın tüccardan, gülle silahlardan alınır.
16. 2. haritadayım ama hala ateş edemiyorum?
Güllenizi ve toplarınızı kontrol ediniz.
17. Oyuna yeni başladım. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl Oynanır bu oyun?
Meyhaneden görevleri yapmakla başlayabilirsiniz.
18. Koordinatlara nasıl gidicem? Nereye yazmalıyım?
Mesela gideceğiniz yer : 1 /2 34 BG öncelikle ½ haritasına gitmelisiniz. Sonra nagivasyon yazan yeri tıklayıp X yazan kutucuğa 34 Y yazan kutucuğun içine BG yazınız ve tamam deyiniz. Bu şekilde diğer görevleri de yapınız.
19. Oyun Ücretli mi?
Hayır ücretsiz.
20. Bendeki nagivasyon artık yok, kalkmış neden?
Çünkü oyunun size verdiği VİPlik süresi dolmuş. Artık haritada bulup tıklayarak gideceksiniz.
21. Gemimi Nasıl Hızlandırabilirim?
Yelkenlerinizi satıp yenisini alınız. Pırıltılardan çıkan hız puanlarını toplayınız.
22. Darbe Paunımı nasıl artırıcam?
Pırıltı toplayarak.
23. Tecrübe puanımı nasıl artırıcam?
Sistem gemisi ne normal gemi batırarak.
24. Level 2 iken 1 e inemez miyim?
İnersiniz.
Kaynak : Powered by phpBB 2008, 2009 Seafight Forum Wood Theme