Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gençliğin Yeni Adresi....

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
a.K.a Fatalrhymer
Sorularınıza Cevaplar Vote_lcapSorularınıza Cevaplar Voting_barSorularınıza Cevaplar Vote_rcap 
yarasa_harun (ADMİN)
Sorularınıza Cevaplar Vote_lcapSorularınıza Cevaplar Voting_barSorularınıza Cevaplar Vote_rcap 
a.K.a-o7_ReiS
My Soul Lost
wehaw
lazkopat_61
starl!k
x_ByKatil_x
__KaF__KeF__
En son konular
» 2010Pc Programları
Sorularınıza Cevaplar Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 12:31 pm tarafından My Soul Lost

» PES 2011
Sorularınıza Cevaplar Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 12:12 pm tarafından My Soul Lost

» Worms Geri Döndü
Sorularınıza Cevaplar Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 11:52 am tarafından My Soul Lost

» Gladiatus Taktikleri
Sorularınıza Cevaplar Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 11:22 am tarafından My Soul Lost

» Para kasma yolu
Sorularınıza Cevaplar Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 11:15 am tarafından My Soul Lost

» Kid Cudi
Sorularınıza Cevaplar Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 10:48 am tarafından My Soul Lost

» Stromea
Sorularınıza Cevaplar Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 10:42 am tarafından My Soul Lost

» Avg Anti-Virüs Full
Sorularınıza Cevaplar Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 10:17 am tarafından My Soul Lost

» JDownloader
Sorularınıza Cevaplar Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 10:09 am tarafından My Soul Lost

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Anket
Forumumuzu Beğendiniz Mi ?
 Evet. Gerçekten Güzel
 Abartmaya Gerek Yok. Güzel
 Daha İyi Olabilirdi
 Hayır. Tek Kelimeyle Berbat
Sonuçları Gör
Istatistikler
Toplam 25 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: tampik

Kullanıcılarımız toplam 212 mesaj attılar bunda 162 konu

Sorularınıza Cevaplar

YazarMesaj
a.K.a Fatalrhymer
Admin
Admin
a.K.a Fatalrhymer

Erkek Mesaj Sayısı : 85
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : Fatalrhymer
Gerçek İsim : Fazıl Deniz
Takım : Fenerbahçe

Sorularınıza Cevaplar Empty
MesajKonu: Sorularınıza Cevaplar   Sorularınıza Cevaplar Icon_minitimePtsi Ara. 22, 2008 1:55 pm

1. İnci Nasıl Kazanılır?

Pırıltılardan toplanacağı gibi İnci yazan bölümden parayla da alınabilir.

2. Acemi Koruması Nedir? Nasıl Kazanılır?

Geminiz battıktan sonra 1 saat süreli olarak koruma altındadır. Buna acemi koruması denir. Siz bu 1 saat içinde kimseye saldırmazsanız kimse size saldıramaz. Bu 6 levele kadar her batan kişiye verilir.

3. Level Atlamak İçin Ne Yapmalıyım?

Meyhaneden görevleri yapıp, meyhaneden korsanlık sınavına girmelisiniz.

4. Ben Artık İnciyle Tamir Oluyorum.Neden?

Oyunumuz sizlere 15 günlük VİP hakkı vermiştir. Bu hakkı kullanarak hemen tamir oluyordunuz. VİP süreniz dolduğu için artık inciyle tamir oluyorsunuz. İsterseniz batık şekilde oyuna giriniz ve pırıltılardan darbe puanı bulmaya çalışınız ve bulunca da tamire basınız.

5. Ben Tamir Olamıyorum. Neden?

Marangoz Almalısınız. Ve Vipliğiniz bitmiş ise yukarıda dediklerimi yapınız.

6. Altınlar İnciye Çevrilir mi?

Hayır çevrilmez.

7. Bu Eurolar Ne İşe Yarar?

Turnuvada kullanırsınız. Geniş bilgi için genel sorulardaki sabit konu olarak duran 10000 Euro başlıklı konuya bakınız.

8. Level 3 üm 1. haritaya inemiyorum. Neden?

Level 3 ve üstü 1.haritaya inemezler.

9. Nasıl Saldıracağım? Ben saldıramıyorum..

1.haritada sadece sistem gemilerine ve canavarlara saldırabilirsiniz. 1.haritada savaş olmadığından kimseye saldıramazsınız.

10. PvE ve PvP ne demektir?

PvE savaş alanı olmadığını, PvP de savaş alanında olduğunuzu gösterir.

11. Elit Gemi Nedir? Nasıl Alınır?

Elit Gemi Oyundaki En iyi gemidir. Bunu 69000 inci karşılığında Alabileceğiniz gibi, pazara girerek geminin yanındaki kutucuğa rakamla altın teklifinizi yazabilir ve en yüksek teklifi verirseniz siz sahip olabilirsiniz. Ama sizden daha çok veren birisi çıkarsa gemiyi o alır ve sizin altınlarda boşa gider ve geri dönmez. O yüzden yüksek bir altın teklifinde bulununuz.

12. Pazara nasıl teklifte bulunurum?

İstediğiniz ürünün yanındaki kutucuğa rakamla vereceğiniz altın miktarını yazınız. Mesela 10 milyon altın vereceksiniz. 10000000 yazmalısınız. En yüksek teklif verenin ismi ürünün yanında çıkmaktadır.

13. Filo Nedir? Nasıl Kurulur? Veya Nasıl Filoya Girilir?

Filo korsanlar birliğidir. Filo yazan yerden 350000 altın karşılığında kendi filonuzu kurup arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Veya Filo yazan yeri tıklayıp ordaki filolardan seçerek birine başvurabilirsiniz. Filoya alınmanız dahilinde 50 bin altınınızı sistem almaktadır. 50 bin altınınız yoksa başvuramazsınız.

14. Filodan çıkmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Filonuzdaki üyeler kısmına tıklayıp Terket deyiniz.

14. Gemiyi Nasıl Ele geçiririm?

Gemi batmaya yakın şekilde yelkenleri kırılır. O anda ele geçir tuşunuz aktif hale gelir. Eğer sizin korsanlarınız onunkinden çok ve kaliteliyse, altınının %10 unu ele geçirirsiniz.

15. Zıpkın nerden alınıyor? Gülle nereden alınıyor?

Zıpkın tüccardan, gülle silahlardan alınır.

16. 2. haritadayım ama hala ateş edemiyorum?

Güllenizi ve toplarınızı kontrol ediniz.

17. Oyuna yeni başladım. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl Oynanır bu oyun?

Meyhaneden görevleri yapmakla başlayabilirsiniz.

18. Koordinatlara nasıl gidicem? Nereye yazmalıyım?

Mesela gideceğiniz yer : 1 /2 34 BG öncelikle ½ haritasına gitmelisiniz. Sonra nagivasyon yazan yeri tıklayıp X yazan kutucuğa 34 Y yazan kutucuğun içine BG yazınız ve tamam deyiniz. Bu şekilde diğer görevleri de yapınız.

19. Oyun Ücretli mi?

Hayır ücretsiz.

20. Bendeki nagivasyon artık yok, kalkmış neden?

Çünkü oyunun size verdiği VİPlik süresi dolmuş. Artık haritada bulup tıklayarak gideceksiniz.

21. Gemimi Nasıl Hızlandırabilirim?

Yelkenlerinizi satıp yenisini alınız. Pırıltılardan çıkan hız puanlarını toplayınız.

22. Darbe Paunımı nasıl artırıcam?

Pırıltı toplayarak.

23. Tecrübe puanımı nasıl artırıcam?

Sistem gemisi ne normal gemi batırarak.

24. Level 2 iken 1 e inemez miyim?

İnersiniz.

Kaynak :